Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!
Anton Nieuwenhuizen

Anton Nieuwenhuizen (WebDesign)

Goed, even een stukje over mijzelf. Niet mijn sterkste kant, maar we doen ons best huh:)

Fia leerde ik kennen in 1990, en ik kan gerust zeggen, dat zij een hele goede vriendin van mij is geworden. Een maatje door dik en dun, die altijd voor mij klaar staat, om het even waarvoor.

ICT was altijd mijn ‘hobby’, en is uiteindelijk mijn werk geworden. Toen Fia mij vroeg om voor haar deze website op te gaan zetten, hoefde ik dan ook geen twee keer na te denken. Het resultaat, een constant ‘werk in uitvoering’ project, is Scar Tissue geworden. Een site waar we met z’n allen best trots op mogen zijn.

Voor alle website gerelateerde issues kom je dus bij mij uit. Ik zal daarbij zo snel mogelijk eventuele problemen op gaan lossen, en verbeteringen doorvoeren.

Mocht je iets tegenkomen op de site wat niet volgens verwachting werkt, of mocht je een andere op- en/of aanmerking hebben, stuur dan even een berichtje naar anton@scar-tissue.nl en het wordt zo spoedig mogelijk opgepakt.

 

Met vriendelijke groeten,

Anton Nieuwenhuizen (webdesign Scar Tissue).

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.