Deel III Afscheid nemen…

Vanaf het moment dat ik wist dat mijn borsten kwijt zou raken… hier een stukje van dat verhaal…

Afscheid nemen van je borsten, klinkt raar… Toch waren er verhalen te lezen op internet dat het op een of andere manier zou kunnen helpen om afstand/afscheid te nemen van je borsten.

Erbij stil staan, dat je lichaam gaat veranderen, dat het anders word wanneer je in de spiegel kijkt. Dat het anders voelt, dat iets van jezelf plots weg is. En pfff… het is op zo’n moment niet te bevatten wat er door je heen gaat als je voor zo’n keuze staat of nog een keuze moet maken.

In mijn geval wilde ik graag foto’s van mezelf laten maken. Vastleggen hoe ik eruit zag voor de operatie. Niets erotisch, maar gewoon puur zoals het was. Maar, niet zomaar een fotoreportage… Een bijzondere, van begin tot het einde met alles wat er tussen zou zitten: Mooi, minder mooi, maar wel puur, wellicht confronterend en gewoon zoals het is.

Zo kwam de dag ergens eind mei dat we op de Loonse en Drunense Duinen arriveren, waar Monique (zie ‘over ons’) een prachtserie foto’s maakte. Van natuurlijk mijn borsten, maar ook van Babs, mijn hond, die ook heeft haar steentje bij gedragen. De dag was ontspannen, gezellig en bijzonder. Emoties gierden door mijn lijf en heel diep van binnen was ik een beetje triest. Ik liep daar tussen de bomen, zonder schoenen, het zand tussen mijn tenen door, in mijn blote borsten… Heel onwennig, vooral in het begin…

Maar, het werd mooi, het was gezellig, ik was trots en ik voelde me enorm stoer…

_MG_1784zw 44

_MG_1840zw 303

Niet alle foto’s worden hier afgebeeld, voor de andere foto’s hebben we speciale plannen, daarover later meer.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.